Thursday, May 11, 2006

Tidigare idag...

Träffade jag en gammal bekant från min dotters gamla skola. Vi har inte haft någon direkt kontakt. Det har mer varit så att vi stött ihop på tex Safeway eller i Reston Town Center. För några veckor sedan stötte jag ihop med henne igen och då ville hon ha min e-mail adress och telefonnummer. Det fick hon, och hon ringde upp mig.
Idag träffades vi på Starbucks uppe i South Lakes. Hon var ganska knäckt, hon får noll respekt på skolan trots allt volontärarbete hon gör där. Varför? Jo, därför att hon jobbade som strippa för tio år sen...
En "kompis" till henne "outade" henne på ett PTA möte för ca 7 månader sen! Avslöjade hemligheten sådär i ett nafs...Sedan dess är B utfryst av alla på skolan. You name it: rektor, vice-rekor, PTA, lärare och föräldrar. Ingen tittar på henne, ingen pratar med henne, det viskas och det skvallras. Otäckt!!! B var nästan gråtfärdig, och hon sa att jag kunde gå på en gång om hennes fd yrke störde mig. Det stör mig inte. Tvärtom, jag kan tycka att det är lite intressant och jag dömmer henne inte för det hon gjorde för tio år sen, aldrig.
Häromveckan hade B hjälpt till med ett projekt på skolan och då hade rektorn, den UNDERBARA (NOOOT) Mrs. C, bett B gå hem och byta kläder eftersom dem kläder hon hade på sig inte var "appropriate". Vad hade B på sig???? Jo, hon hade ett par lågt skurna Seven Jeans, en långärmad T-shirt som var lite urringad, högklackade sandaler. B sa att hon aldrig känt sig så låg förr...Att hon bara ville sjunka genom marken.
Vad kan man säga? Hur kan en hel skola dömma en människa, mobba en människa och frysa ut en människa såsom T.ES har gjort?

5 comments:

Anonymous said...

Så grymt...stötta henne!!! MB

Annika said...

MB: Absolut! Jag tänker stötta henne!Jag hoppas hon kommer att byta skola, till Hunters Woods. Det är det enda raka.

Anonymous said...

Jag tycker att detta är grymt och småaktigt! Varför döma någon för vad de gjort för 10 år sedan?!? Som att alla andra har sån "perfekt" bakgrund då eller...?!

Anonymous said...

Jag tycker detta är grymt och småaktigt!! Varför döma någon för vad de gjorde för 10 år sedan?!? Som att alla andras bakgrund är så "perfekt" eller...?!

Annika said...

Monika: Visst är det grymt. Jag märker hur ofta jag tänker på B dem här dagarna. Hur fan ska det inte kännas i hennes hjärta? Hur kan någon/några få döma ut en människa så här?