Sunday, March 30, 2008

Nu haver det kommit...Nu haver det kommit!!!

I fredagskväll for Karolina och jag iväg och handlade lite smått och gott på Safeway. Peter var hemma under tiden, och precis när Karolina och jag hunnit en bit på väg ringde Peter mig och sa att Game Zone hade ringt: WII SPELET hade kommit!!! Peter for iväg och hämtade det. Han gömde spelet under en filt, och då vi kom hem bad han Karolina städa upp lite bland fotöljerna i vardagsrummet. När hon drog bort filten blev hon helt stum, hon fattade inte vad hon såg!! Ett WII SPEL!!!!! LYCKA, lycka, lycka!!!

Igår morse installerande vi spelet och sen gick spelet varm hela dagen!! Peter rockade loss på Guitar Hero, Karolina lärde sig älska Mario Galaxy...Men, nej, Yours Truly har ännu inte provat på att spela American Idol...DET får bli idag. Igår eftermiddag var jag nämligen på ett Southern Living party, hemförsäljning ni vet. Det var väl måttligt kul, men en del grejjer var rätt fina så jag köpte några prylar.
När jag kom hem från partyt fick vi besök av Suzy och hennes tre barn, jättekul! Suzy laddade ner det första gamla original Mario till oss, minns ni det? Otroligt så mycket kul man kan ha med ett Wii-spel då!

Idag är det söndag, och jag hoppas innerligt att vi kommer in till DC där körbärsträden står i sin allra vackraste blomning just nu...
Ha en fin söndag, alla kära läsare!!


Den lyckliga Wii-innehavaren har upptäckt sin nya leksak, och Peters leksak-Guitar Hero. Lycka!!!
alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5183515871525873298" />
I fredagskväll kom Richard och Ingrid över och drack vin, snackade samt fick sig en bildvisning från Peters resa till Kina och Singapore (från min dator, förstås). Nu kan vi lägga upp bilderna på Wii som har gott om plats för bilder på konsolen.



Wii är så kul!! Karolina och kusin Mia fixar till Miis, Peter rockar loss på Guitar Hero! Yeah!!

25 comments:

Petchie75 said...

Hi hi, det är lite svårt att föreställa sig hur glada ni är över Wii men det är ju jättekul att HELA familjen gillar det!! Och att det finns spel för alla smaker och åldrar ;-)
Hoppas att ni kommer iväg på körsbärsträdstitt!
Vi gjorde av med alldeles för mycket pengar på Marshalls igår - det är en farlig affär, alltid hittar man något till hemmet, dukar (till våra mödrar), köksredskap, receptböcker etc. Det är ju så billigt!! Handlar du också där? Jag har förresten aldrig hört talas om Southern Living - vad säljer de? Är det som tupperware partyn??

Lia said...

Åh vad härligt att se Karolinas min!! Det är så kul att se barn som fortfarande blir sådär genuint lyckliga och stjärnögda när det vankas presenter!!! Hör ju mellan raderna att det finns två föräldrar som också är rätt glada nu =))).

Ja du, just mat är ett väldigt stort intresse, jag hade gärna haft en matblogg. Som du förstår går det dock inte så bra med VV, deras koncept och vår bearnaisesås funkar liksom inte så bra ihop...

Körsbärsträd i blom är det absolut bästa jag vet Annika!!! Om du åker för att titta på dem, snälla snälla ta en bild med dig hem!!!!
kram

Tankevågor said...

Åh vad roligt! Det SYNS verkligen på bilder hur glada ni är. :-)

Nu blir det spela av kan jag förstå.
Kan hålla med Karolina....jag gillar hederliga gamla Mario. :-)

Det skulle vara sååå roligt att få prova American Idol.

Hoppas du kommer iväg och fotar de där körsbärsträden! Vill se bilder!
Kramar

Saltistjejen said...

Underbart Annika!! :-)
Och vilket roligt sätt Peter "gav" spelet till Karolina!!!!

Syns som om ni hade en helkväll i glädjens tecken igår då!
Jag har testat guitarr hero en gång på fest (fast då var det x-box tror jag, men spelet är väl detsamma??) och det VAR faktiskt kul. Men svårt!!! Fast M rockade fett då och vann överlägset över alla så han var glad... ;-)

Och å vad härligt med körsbärsblommen! Vi missade ju det förra året när vi var i DC. Var där runt 20 mars men det var ovanligt kyligt då för alla vi pratade med sa att träden ofta började blomma ungefär då (normalt). Men inte det året tyvärr. Men en tillbakaresa till DC står på min "vill göra lista" och kasnke blir det lite senare i vår när värmen kommit? Isåfall hör jag av mig så vi kasnke kan ses! :-)
Kram!

Annika said...

Petra H:
Jag vet...lite barsnliga sådär...det är vi det :-)))
Peter och K är nog i 7 himlen. Jag är lite svalare kanske, men nog är det roligt. OCH jag har ju inte sjungit ännu :-)))
Marshalls ja...Livsfarligt om man börjar gå där och böka. Jag är inte på Marshalls lika ofta som jag nog borde. Folk gör ju sådan fynd där.
Southern Living säljer en massa grejjer till hemmet, keramik, glas, ljusstakar. Mkt är för amerikanskt och utsirat för min smak. Men det fanns guldkorn också....Precis, det är som tupperwhare partyn...Borde egentligen viga ett helt inlägg åt det hela för det var urtypen av en högre, vit amerikansk medelkass som deltog. Lite kul att observera för en annan ;-)

Lia:
Jodå, när man har längtat länge efter något så blir det sådär kul! Annars tycker jag inte att det är sådär jätteofta som dagens barn blir sådär överlyckliga (gud så gammal jag låter). men det var roligt att se hur hon reagerade. Jag borde ha filmat.
DU skulle kunna ha en matblogg...blanda VV med dekadenta rätter!! Mums!!!
TYVÄRR blev det inget DC idag. K har en kompis här och vi vet inte riktigt när hon ska hem. Dessutom är det kallt och blåsigt. DC får vänta ett tag...HOPPAS bara att det inte är överblommat då vi åker in. TROR inte det, men...

Kramar!!!

Londongirl:
Hederliga gamla Mario spelas just nu av Karolina och S!! Det är kul!!!
Visst, lyckan lyste när spelet upptäcktes bland filtarna.
Ja, L!! Tänk om du kunnat spela IDOL med mig!!
KOM tyvärr inte in till stan idag...
KRAM!!!

Saltis:
Först och främst: Snälla kom till DC!!! Det skulle vara så otroligt kul att få träffa dig, Saltis!!!
Otroligt kul vore det faktiskt.

KOM tyvärr inte in idag pga översovande kompis och kalla isvindar över nejden.

Guitar Hero är skitsvårt!! Men kUL!!! Peter tycker det är jätteroligt. Kul att M fetrockade :-))

Kramar!!!

Fröken Anki said...

Åh, vad kul! Jag längtar tills nya Singstar 3 till PS3 kommer till hösten. Då blir det sjunga av här hemma! ;) Låter så härligt med körsbärsblommen. VI har tänkt åka till DC för att se just den så jag antar att det är dags att göra det nu. Visst håller det väl i sig en vecka till åtminstone?

Förresten så provade jag EFIT igår. Kul! Och fick lite nya besök på min blogg. Också kul!

Anonymous said...

Grattis! Kul när hela familjen gillar samma leksak. Tänk om de kunde kombinera så att ni kunde spela American Idol och Guitar Hero tillsammans, så att han kompar dig!

Jag visste inte att DC var känt för sin körsbärsblomning, vad roligt! Det måste vara riktig vårkänsla i det!

Unknown said...

Härligt!!!!
Rock on, jag är avis så det föreslår.

Ha det så bra med Wii och ta det lugnt. det är lätt att få träningsvärk.

kram

Saltistjejen said...

Jo som sagt det ligger helt klart pa listan over saker jag skulle vlja gora i var. Att atervanda tll DC!!!
Det so ar sa bra ar ju att det gar sa bra att ta t ex tag eller hyra bil. Man behover inte flyga. Det ar bra for min del efterso jag tror att jag bara har ett par veckor tll pa mig for just flygningar....
Tist att du inte kom in och kunde se korsbarsblomen. Men de blommar ju ett tag, sa du far forsoka omma in en annan dag nu i veckan! :-)
Kram!!

Hannele på Hisingen said...

Kul.

Lullun said...

Kul, kul! Så kom ju spelet snabbt trots allt! :-) Vi har båda upplevt oväntade & roliga saker i helgen så. Vi fick ju vårt allra första besök av min svärfar / Aajus farfar. Det var inte ett Wii, men ändå. :-) Wii'n får väl komma någon gång efter semestern istället. L

ova att recenserar American Idol oxå, när du testat det förresten!

Och visst minns jag klassika Mario!! The one and only. "I'm sorry but your princess is in another castle" måste ha varit en av de första hela meningarna jag kärde säga mig på engelska. *haha*

Fia said...

Vad kul att det äntligen kom och att Karolina blev så glad, hon varkar vara en sån himla go unge!! Där har ni gjort ett bra jobb, ni två!!

Annika said...

Anki:
Jag förstår att du gläder dig för PS3 Singstar!! Jag har ju glatt mig åt American Idol idag...så himla KUL!!! SÅ roligt alltså! Roligare än jag trodde.
ja, Anki, körsbärsblommorna bör hålla i sig i en vecka ungefär. Det beror ju lite på väder och vin...OM det ösregnar och blåser så slits ju blommorna bort tidigare. HOPPAS ni hinner ner i tid!! KUL med EFIT ska komma och kolla. Jag struntade i det igår, hoppar på nästa ggn.

Marianne:
Det ska tydligen komma ngt sånt spel, där man sjunger, spelar gitarr och trummor...Det lär vi väl skaffa oss då, hehe!!
DC's körsbärsblommor är så kända! En gåva till USA från Japan under andra världskriget. Och OJ vad vackert det är. Vi kom ju tyvärr inte in till stan idag pga olika omständigheter...Nästa helg...


Rosvik:
Det är så KUL!!!
Guitar Hero är SVÅRT!!! Men kul!!!
Kan tro att man får träningsvärk, haha!!
Kram!!!

Annika said...

Saltis:
Nej, det är nog lättare att inte flyga...Mindre stress.
Vore jättekul om du kunde komma hit, tycker jag.
Jo, vi åker in till DC till helgen istället, skulle jag tro. Hoppas nu att det inte regnar och blåser för mkt under veckan bara...


Hannele:
Jomenvisst!!!

Lullun:
Ja, jag såg att du hade fått fint besök på din blogg. Vad trevligt!!!
WII systemet får väl dyka upp efter sommaren, kan jag tro :-)

American Idol är grymt KUL!!!!

Japp, precis...den där meningen ja...Den är klassisk från det första Mario. Det gamla klassiska spelet håller än idag!!

Fia:
TACK!!! Tack för dina gulliga ord. Vi har nog gjort så gott vi kan :-)
Kram!!!

Ulrika said...

Haha, lycka till... jag har provat Guitar Hero och det gick inget vidare, det ska jag erkanna. Men skoj var det. American Idol verkar roligare, dock. Man kanske skulle skaffa sig ett Wii? Kraaaaam

Desiree said...

Jaaaa vad kul! Äntligen har du fått ditt efterlängtade Wii spel. Ni verkar ha haft en toppen helg med spelet. Du får berätta mer då du testat american idol. Wii är ju himla kul att spela tillsammans med andra och tävla eller bara jämföra olika resultat.

Anonymous said...

Jag tänkte på dig häromdagen när jag såg ett reklamblad från elbutiken. Här finns det gott om Wii-spel, tydligen, för de hade rea.

Linda said...

Det där är ett spel som hela familjen kan tycka om.
Har hört flera som köpt det till sina barn, men som är minst lika uppspelta själva :)
Vissa har tom fått träningsvärk - haha!!
Lyckan syns så väl på Karolina :)

aussiekicki said...

Ha ha det ser ut som ni blivit barn på nytt!
Jag har ett Singstar som åker fram ibland till grannarnas stora sorg!
Ha det gott!

Pernilla said...

Guitar Hero är ett spel som går varmt här hemma. Det är så roligt när man blir involverad hela familjen. Vi har ju tyvärr inte WII men Playstation och nåt spel som vi spelar ofta är Buzz. Det är ju ett frågespel för hela familjen och sånt älskar jag :)

Rocka på nu Annika!!
Kram

Anonymous said...

KUL att konsolen äntligen dök upp! Hoppas ni kan samsas om spelet nu också, du får väl sjunga i lugn och ro när P är på jobben och K-tjejen i skolan.

Härligt med blomsterprakten, det lär ju vara så oerhört vackert! Även här börjar den riktiga våren göra sig härligt påmind. Kram kram

Annika said...

Ulrika:
Ja, jag tycker Wii är så himla kul. Förmodligen är det nyhtetens behag också. Vi ska se vad jag tycker om ngn månad.
Guitar Hero är inte lätt, håller med. Att sjunga är lättare, och roligare :-).
Kram!!

Desiree:
Det är verkligen kul med spelet just nu. Peter och Karolina spelar mer än jag, och karolina spelar mest av alla :-)
Roligt att det har kommit. Vi ska se hur länge det är jättekul :-)

Matilda:
Det verkar finnas Wii spel överallt i världen förutom i USA. Mkt märkligt måste jag säga...man kan fråga sig varför det är så här?

Lindalotta:
Haha, ja just det...man köper till sina barn och blir sittande själv, en klassiker...haha.
Det är jättekul och jag tror absolut att man kan få träningsvärk, alla ggr.

Annika said...

AussieKicki:
Jo, det är nog så, barn på nytt...
Singstar skulle jag verkligen vilja prova på!!! Speciellt den svenska varianten med schlagers...What a dream!!
Kram!!


Pernilla:

Guitar Hero är kul, men svårt!!! men jag förstår att man kan bli helt besatt av det.
Vad kul det låter med Buzz, sådana spel älskar jag också!!

Kram!!

Sara:
Ja, nu är den här...
Sis, tror inte jag kommer att spela så värst mkt under dagen, men man vet aldrig, förstås...
Japp, nu är det vår. Idag är det regn och grått med vårblommor finns det nu gott om. Härligt. Kul att det börjar våras därhemma också.
Älskar!!!

Anonymous said...

Ja, det är mysko!

Annika said...

Matilda:
Undar om det är ngn slags marknadsgrej här??? man börjar ju fundera...